Vive le Vélo, Vive le Vin!

Zal er een Flandrien winnen? Hebben we deze keer een Belgische berggeit met goede benen - lees: op souplesse rijden, regelmatig demarreren, het gat dichtrijden en met een neuslengte winnen om zo de Bollekestrui te scoren?

Als hij voldoende jus in de benen heeft, op karakter rijdt en dan de sprint aantrekt, kan hij voor de Groene trui gaan en zo misschien wel met twee vingers in de neus de overwinning behalen - hopelijk zonder asfalt-eczeem

En hopelijk heeft hij dan geen pap in de benen en moet hij de groep lossen, want dan is Parijs nog ver en zal hij er niet vanonder kunnen muizen. Ik citeer Gerrie Knetemann: “Je rijdt de Tour niet op een boterham met pindakaas.


Feit is: de beklimmingen zijn in geen geval vals plat en het spervuur van demarrages eist zijn tol vooraleer over de streep te komen om dan met de Gele trui naar huis te keren. 

Wij selecteerden alvast wijnen die de Tour de France volgen, zodat ook u in het zadel en op de grote molen kan meerijden met een bonificatie

Ideaal om te surplacen in je bubbel met een heerlijk glas wijn uit de regio waar de renners zich bevinden, net zoals Karl Van Nieuwkerke ter plaatse is bij Vive le Vélo!

Belgisch Goud

€ 90,00

Belgisch Goud

€ 90,00

Wij selecteerden voor u witte wijnen die perfect smaken bij heerlijke Belgische asperges.

 

Samenstelling box voorjaar:

1 x Bott-Geyl Métiss 2018 - Elzas - Frankrijk

1 x Abbé - Dîne Côtes du Rhône 2019 - Rhône - Frankrijk

1 x Grand Veneur Blanc de Viognier 2019 - Rhône - Frankrijk

1 x Jamek Grüner Veltliner Mariengarten Steinfeder 2017 - Wachau - Oostenrijk

1 x Les Eminades Montmajou 2019 - Saint-Chinian - Frankrijk

1 x Kurtatsch Bronner 2017 - Alto Adige - Italië

Vive le Vélo

€ 85,00

Vive le Vélo

€ 85,00

Wij selecteerden voor u wijnen die de Tour de France volgen. Ideaal om te surplacen in je bubbel met een heerlijk glas wijn uit de regio waar de renners zich bevinden, net zoals Karl Van Nieuwkerke ter plaatse is bij Vive le Vélo!

 

Samenstelling box:

1 x Château Estoublon olijfolie Salonenque 200 ml

1 x Saint Amant Clapas Côtes du Rhône 2018 - rood

1 x Domaine des Aspes Chardonnay 2018 - wit

1 x Roc des Anges Segna de Cor 2018 - rood

1 x Christophe Pichon VDP Viognier 2018 - wit

1 x Bott-Geyl Métiss 2018